Jeugd aan de slag met techniek

Op 7, 8 en 9 november maken 2.393 leerlingen van 55 scholen uit Woerden, Oudewater, Montfoort en Bodegraven kennis met werken met techniek tijdens Woerdens Techniek Talent. Het doel van de jaarlijkse Techniek Talent-dagen is om jongeren enthousiast te maken voor techniek.

Kromwijk Elektro vindt het belangrijk jongeren al op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek en ze te laten zien wat voor loopbaanmogelijkheden er zijn. Daarom zijn zij partner van Woerdens Techniek Talent. 
Adriaan van der Neut: “Werken in de techniek is leuk en uitdagend. Je moet met hoofd en hart kiezen voor techniek. Met de werkgroep maken we er ieder jaar weer wat moois van.” 

De jongeren kunnen via verschillende workshops op een leuke manier kennis maken met techniek. Kromwijk Elektro levert materialen en medewerkers die de jongeren assisteren tijdens de workshops. 

Zie ook: http://www.kromwijkelektro.nl/pg-27601-7-86843/pagina/woerdens_techniek_talent.html (http://www.kromwijkelektro.nl/pg-27601-7-86843/pagina/woerdens_techniek_talent.html)

jeugdaandeslagmettechniek jeugdaandeslagmettechniek